top of page
Sebestyen-beata-foto.jpg

Magamról

 

„A pillanat elszáll, a fotó örök marad…”

 

Az elkapott pillanatok megörökítése számomra az egyik legszebb dolog.  

Minden ember más és más, így igazi kihívás megragadni és visszaadni az egyéni jellegű, vagy akár eseményfotózás közbeni őszinte érzéseket.

Mivel szeretem a kihívásokat, ezért is lett ez a hivatásom, és e mellett a hobbim is.

Munkám során sok emberrel találkozom, számtalan megható, szép élmény részese lehetek. Eközben nagy a felelősségem is, hiszen sokszor megismételhetetlen, fontos történés megörökítése a feladatom, akár észrevétlenül, akár támogatást, segítséget nyújtva.

Szerencsésnek érzem magam, hogy a 2001-ben megszerzett fényképész szakképesítésem után több, mint 10 évig egy olyan fotóműteremben dolgoztam, ahol nem csak a fényképezést, de a képkidolgozás, a kézi és gépi laborálás rejtelmeit is elsajátíthattam.

Ez máig hatással van rám, hiszen bármilyen jellegű fotózás során fontosnak tartom, hogy minőségi munka kerüljön ki a kezeim közül, legyen az egy egyszerű igazolványkép, vagy akár egy esküvői fotósorozat.

Fotós szolgáltatásaim közül az emberek ábrázolása áll hozzám legközelebb, ezek közül is az esküvői fotózás és a gyermekfotózás, de persze a többit is ugyanolyan lelkesedéssel végzem.

Stílusomban a letisztult, természetes hatású, színvilágú képekre törekszem.

A kész képek átadásakor a megrendelők elégedettsége, visszajelzése mindig nagy örömmel tölt el.

2011 óta önállóan, egyéni vállalkozóként dolgozom főleg Albertirsán és Pest megyében, de az ország egész területén elérhető vagyok.

Ha tetszenek a képeim és pont fotóst keresel, keress bizalommal!

Kapcsolat

Tel: +36 30 249 7597

Email: beata.sebestyen@gmail.com

Stúdió

2730. Albertirsa

Győzelem u. 2/b

Köszönöm, hogy üzenetet küldtél, hamarosan válaszolok Neked!

bottom of page