top of page

Esküvői portfolió

Az esküvő életünk egyik legmeghatározóbb eseménye.

Esküvői fotósként a történések, apró részletek, érzelmek megörökítése nagyon megtisztelő, de emellett felelősségteljes feladat is. Hiszen az én fotóim által kerül elmesélésre az adott pár nagy napja, ami egyszeri, egyedi és megismételhetetlen.

Az események megörökítése közben igyekszem észrevétlen maradni, de ahol és amikor szükséges, segítséget, támogatást is nyújtok.

A kreatív fotózás meghatározó része az esküvői fotónak, mivel ezek a képek azok, amiket legtöbbet nézegetnek és osztanak meg másokkal is. Akár a nagy napon, akár külön napon (Ezt minden esetben javaslom, mert ilyenkor nem vagyunk időhöz és helyhez kötve, ezáltal sokkal változatosabb képek készülhetnek.) történik a kreatív fotózás, igyekszem minden párból és helyszínből a legjobbat kihozni.

Képeimmel a természetes, letisztult színekre, stílusra törekszem.

Mivel minden esküvő más és más, így, ha megoldható, személyesen szeretek árajánlatot adni, hiszen akkor az esetlegesen felmerülő kérdések megbeszélése mellett, kézzel fogható bemutatót is tudok mutatni az eddigi munkáimból.

Fontosnak tartom az esküvő előtti személyes találkozót, hiszen a kölcsönös szimpátia nagyon megkönnyíti a közös munkát. 

Esküvői fotózás

Kérj ajánlatot közvetlenül. Írd le, mire van szükséged és rövid időn belül  válaszolok Neked. Vagy nézd meg Fotózási Csomagjaimat és válassz onnan egyet.

Köszönöm, hogy írtál nekem!

bottom of page